BSEEN+Nivedita

Wij zijn een internationaal opererende onderneming gericht op de productie en verkoop van bedrukte en gerepliceerde/gedupliceerde CD’s en DVD’s en de daar bijbehorende verpakkingen. Ook bedrukte CD-R’s en DVD-R’s voorzien van uw logo behoren tot het programma. Daarnaast leveren wij drukwerk en andere grafisch gerelateerde producten zoals canvas doeken, banners en andere promotionele artikelen (bijv. pennen, USB-Sticks, sleutelhangers etc.). Kwaliteit, persoonlijke service, betrouwbaarheid en korte levertijden zijn de uitgangspunten van BSEEN+Nivedita.

Wij exploiteren diverse websites ter promotie en verkoop van onze producten en diensten. Enkele hiervan zijn Nivedita CD&DVD Producties (www.nivedita.nl), bseen | promotional products & services (www.bseen.nl) en CDPack (www.cdpack.nl).

Onze formules bedienen enkele honderden klanten internationaal. Wij leveren aan bedrijven (MKB en multinationals), onderwijsinstellingen, softwarehuizen, bank- en financiële-instellingen, reclame-, marketing-, reis- en architectenbureaus als ook aan DJ’s, artiesten, bands en particulieren.

BSEEN+Nivedita heeft productie capaciteit in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Polen. Daarnaast hebben wij een verkoopkantoor in Nederland en diverse resellers in Nederland en Belgïe.

Offerte aanvragen?

U kunt zelf uw offerte samen stellen. Klik daarvoor hier!
U kunt ook contact opnemen met onze sales afdeling.

Meer informatie?

Onze sales afdeling helpt u graag verder. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wenst u ons gratis SamplePack te ontvangen kijk dan snel hiernaast!

Wij helpen u graag verder.

  • Internationaal opererende onderneming
  • Sinds 1999
  • Nederlands bedrijf
  • Eigen productie in Nederland en Polen
  • Belangrijkste afzetgebieden: Nederland en België
Neem de proef op de som en ontdek onze kwaliteit!

Wij doen niet moeilijk over sample's, mocht u daarom de diverse producten willen vergelijken. Vraag dan ons gratis SamplePack aan. We sturen het u graag toe.

Bestel het gratis Nivedita SamplePack hier.