Replicatie / Persen

Als u een groot aantal CD/DVD's nodig heeft die voorzien zijn van data, audio of video is een CD/DVD persing vaak een betere oplossing voor u. Vanaf 250 stuks is dit vaak al voordeliger dan duplicatie/branden,. Bij kleinere aantallen kunt u beter uw data laten branden op CD/DVD-Recordables.

Wat is CD/DVD replicatie?

Replicatie / Persen Persing van de content is een heel andere procedure dan het branden van een CD/DVD.

U levert de content 'kant en klaar' aan op een schone en krasvrije CD of DVD en wij maken daar een glassmaster van. Dit gebeurt in een geheel steriele en stofvrije ruimte.

De glassmastering en galvanisatie vormen de twee belangrijkste onderdelen van het hele masteringsproces. Daarbij wordt in eerste instantie een glasplaat voorzien van een lichtgevoelige laag en uitgehard in een oven (de resist master).

Vervolgens brengt een laserstraal de data- of muziekinformatie aan door middel van belichting. Daarna wordt de glasplaat, vergelijkbaar met een filmrolletje, ontwikkeld en voorzien van een zilverlaag. Bij het galvaniseren van de glassmaster wordt de zilverlaag en de nikkellaag aangegroeid en vervolgens van de glassmaster gescheiden. Zo ontstaat de 'stamper' die de content in de CD/DVD perst.

Offerte aanvragen?

U kunt zelf uw offerte samen stellen. Klik daarvoor hier!
U kunt ook contact opnemen met onze sales afdeling.

Meer informatie?

Onze sales afdeling helpt u graag verder. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wenst u ons gratis SamplePack te ontvangen kijk dan snel hiernaast!

Wij helpen u graag verder.

  • Leverbaar vanaf 250 stuks
  • Bedrukt middels zeefdruk of offsetdruk
  • Lage stukprijs
  • Levertijd c.a. 7-12 werkdagen
  • Duurzaam en betrouwbaar
Neem de proef op de som en ontdek onze kwaliteit!

Wij doen niet moeilijk over sample's, mocht u daarom de diverse bedrukkingstechnieken willen vergelijken. Vraag dan ons gratis SamplePack aan. We sturen het u graag toe.

Bestel het gratis Nivedita SamplePack hier.