Specials

Met een standaard CD of DVD door ons geproduceerd valt u al op, maar wenst u iets anders dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor de CD/DVD Businesscards of de Mini CD/DVD.

CD/DVD Businesscard

CD/DVD Businesscard Letterlijk het visitekaartje voor uw bedrijf, merk, dienst of product. Ideaal voor beurzen en mailingen. De Businesscard is zeer geschikt voor uw presentaties, productsheets, packshots audio/video. Door zijn afwijkende vorm valt hij op bij de ontvanger.

Wij kunnen zowel een recordable versie leveren als een geperste versie van de CD/DVD Businesscard.

Mini (8CM) CD/DVD

Mini (8CM) CD/DVD) Mini CD/DVD’s zijn vergelijkbaar aan de de standaard 12CMm disc echter hebben ze een diameter van 8CM.

Door de geringe grote is de Mini CD/DVD erg geschikt om bijgevoegd te worden bij een mailing, maar ook in een retail verpakking komen ze goed tot hun recht. De Mini CD en DVD zijn leverbaar als een geperste discs en als recordable.

Offerte aanvragen?

U kunt zelf uw offerte samen stellen. Klik daarvoor hier!
U kunt ook contact opnemen met onze sales afdeling.

Meer informatie?

Onze sales afdeling helpt u graag verder. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wenst u ons gratis SamplePack te ontvangen kijk dan snel hiernaast!

Wij helpen u graag verder.

Voordelen:

  • Opvallende marketingtool
  • Als recordable leverbaar vanaf 25 stuks
  • Persing vanaf 500 stuks
Neem de proef op de som en ontdek onze kwaliteit!

Wij doen niet moeilijk over sample's, mocht u daarom de diverse bedrukkingstechnieken willen vergelijken. Vraag dan ons gratis SamplePack aan. We sturen het u graag toe.

Bestel het gratis Nivedita SamplePack hier.