Het bedrijf

Nivedita CD & DVD Producties is eind 1999 gestart in Papendrecht met het verzorgen van CD en DVD producties voor onderwijsinstellingen, softwarehuizen, bank- en financiële-instellingen, reclame-, marketing-, reis- en architectenbureaus als ook voor bedrijven, DJ's, artiesten, bands en natuurlijk particulieren. Inmiddels hebben wij vele honderden tevreden klanten in binnen en buitenland.

In november 2008 is Nivedita CD & DVD Producties overgenomen en maakt het onderdeel uit van BSEEN+Nivedita. Begin 2009 is Nivedita verhuisd van Papendrecht naar het nieuwe kantoor van BSEEN+Nivedita te Sneek, Nederland waar Nivedita nu gezamelijk met bseen | promotional products & services en CDPack actief is vanuit dezelfde lokatie.

Per 1 juni 2018 is Nivedita CD & DVD Producties overgenomen en maakt het onderdeel uit van Dewederdienst.nl Hiermee verhuist het kantoor ook naar Terwolde. Vanzelfsprekend zullen wij dezelfde service blijven bieden die u van ons gewent bent.

Nivedita CD & DVD Producties heeft productie capaciteit in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Polen. Wij hebben een verkoopkantoor in Nederland en diverse resellers in Nederland en Belgïe.

Doordat wij deel uit maken van Dewederdienst.nl kunnen wij u een enorm breed pakket aan producten en diensten aanbieden. Naast de CD/DVD producties.

Offerte aanvragen?

U kunt zelf uw offerte samen stellen. Klik daarvoor hier!
U kunt ook contact opnemen met onze sales afdeling.

Meer informatie?

Onze sales afdeling helpt u graag verder. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wenst u ons gratis SamplePack te ontvangen kijk dan snel hiernaast!

Wij helpen u graag verder.

  • Onderdeel van Dewederdienst.nl
  • Sinds 1999
  • Kwaliteit
  • Persoonlijke service
  • Betrouwbaarheid
  • Korte levertijden
Neem de proef op de som en ontdek onze kwaliteit!

Wij doen niet moeilijk over sample's, mocht u daarom de diverse producten willen vergelijken. Vraag dan ons gratis SamplePack aan. We sturen het u graag toe.

Bestel het gratis Nivedita SamplePack hier.