Het unieke concept van Nivedita

Nivedita CD & DVD Producties neemt binnen de Nederlandse en Belgische markt een unieke positie in. Dit komt doordat Nivedita al in 2006 tot de conclusie kwam dat de behoefte aan zeer grote oplage´s CD/DVD´s zou gaan afnemen.

Vanaf dat moment heeft Nivedita een concept ontwikkeld waardoor het voor ons mogelijk is om tegen concurrerende prijzen kleine oplages te produceren van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Dit concept heeft geresulteerd in een uniek producten gamma en een perfect logistiek systeem.

Hierdoor zijn wij de enige in de Benelux die in kleine oplages digitaal gedrukte cdWallets, dPacks en dFiles kan leveren tegen zeer scherpe prijzen. Uniek in de markt is ook dat wij al vanaf 100 stuks CD´s en DVD´s bedrukken middels offset- en zeefdruk.

U kunt onze producten rechtstreeks bij ons bestellen, maar u komt onze producten ook tegen bij een aantal resellers in Nederland en België.

Offerte aanvragen?

U kunt zelf uw offerte samen stellen. Klik daarvoor hier!
U kunt ook contact opnemen met onze sales afdeling.

Meer informatie?

Onze sales afdeling helpt u graag verder. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wenst u ons gratis SamplePack te ontvangen kijk dan snel hiernaast!

Wij helpen u graag verder.

  • Kleine oplages
  • UV-digital, zeefdruk of offset bedrukte CD/DVD's
  • cdWallet
  • dPack
  • dFile
Neem de proef op de som en ontdek onze kwaliteit!

Wij doen niet moeilijk over sample's, mocht u daarom de diverse producten willen vergelijken. Vraag dan ons gratis SamplePack aan. We sturen het u graag toe.

Bestel het gratis Nivedita SamplePack hier.