Promoclips verpakkingen

Uiteraard worden uw Promoclips geleverd in een keurige verpakking. Standaard worden ze geleverd in een Deskbox met daarin 100 Promoclips Original of MLclips.


Deskbox

Promoclip Deskbox Uw Promoclips worden geleverd in een bureaudoosje met een inhoud van 100 clips. Tegen een geringe meerprijs zijn ook kleinere doosjes met 50 clips of grotere doosjes met 250 clips inhoud leverbaar.

 


Fancy Box

Promoclip Fancy Box Ontvangt u bezoek aan uw bureau, kiest u dan voor de ‘fancy deskbox’, een hersluitbaar doosje vervaardigd uit metaal dat niet alleen handig is, maar ook nog eens mooi.

 


Poly Etui

Promoclip Poly Etui Wilt u de Promoclips actiematig inzetten op beurzen of events, dan kunt u ook kiezen voor een transpart etuitje dat plaats biedt aan 1 tot 25 Promoclips en waarin desgewenst een bedrukt kaartje kan worden geplaatst.

 

Offerte aanvragen?

Neem contact op met de sales afdeling.

Meer informatie?

Onze sales afdeling helpt u graag verder. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wenst u ons gratis SamplePack te ontvangen kijk dan snel hiernaast!

  • Stijlvolle verpakkingen
  • Deskbox
  • Poly Etui
Neem de proef op de som en ontdek onze kwaliteit!

Wij doen niet moeilijk over sample's, mocht u daarom de promoclips producten willen vergelijken. Vraag dan ons gratis SamplePack aan. We sturen het u graag toe.

Bestel het gratis Promoclip SamplePack hier.