Bedrukte verpakkingstape

Bedrukte verpakkingstape met uw eigen bedrijfsnaam, logo, of reclametekst is een krachtig communicatiemiddel. Door uw logo op de tape zal deze extra opvallen tijdens transport, bezorging en opslag.

Door middel van de bedrukking kan uw tape eventueel ook voorzien van een instructie of code, waarmee er efficiënter gewerkt kan worden. Bedrukte tape is hierdoor voor u een perfect middel tijdens transport en opslag en is tevens een krachtige en duurzame reclameuiting! 

Naast de herkenbaarheid van uw zending heeft het gebruiken van bedrukte verpakkings tape nog een belangrijk voordeel. De ontvanger kan in één oogopslag zien of de doos tijdens verzending geopend is geweest. De tape kan niet worden vervalst.

Nivedita is één van de voordeligste aanbieders in de markt op het gebied van bedrukte tape, wij bieden 5 soorten aan, in verschillende breedtes. U heeft bij ons de keuze uit "PP Low Noise / Silent", "PP Solvent", "PP Hot Melt", "PP Acryl" en "PVC" in breedtes van 48, 50mm (kan variëren per soort) en altijd een lengte van 66 meter! De basis kleur voor de tape is wit, transparant of bruin.

De minimale oplage bij Nivedita voor bedrukte tape is slechts 36 rollen! Dit is ongekend in de markt.

Neem voor uitgebreide tape informatie eens een kijkje bij TapePrint, dit is onze dochteronderneming voor de levering van kwalitief hoogwaardig bedrukte tape / plakband producties. Kijk eens op www.tapeprint.eu.

Bedrukken kan van 1 tot maximaal 6 PMS kleuren. Onze grafische afdeling kan wanneer gewenst ook zorg dragen voor een passend ontwerp.

Al onze prijzen voor bedrukte tape zijn inclusief cliché kosten en met een GRATIS tapedispenser cadeau!
  • PP Acryl

    De ideale tape wanneer derze in aanraking komt met UV.

  • PVC

    Meest verkochte bedrukte verpakkingstape!