PP Solvent tape

Nivedita PP Solvent tapeDe PP Solvent tape is de langst houdbare van de PP-tapes. PP-solvent tape heeft vrijwel dezelfde kleefkracht als de PVC-tape. De bedrukking van deze tape is vrijwel slijtvast.

De tape rolt verder redelijk licht af en heeft veel rek. PP-solvent tape is te verwerken bij temperaturen van -20 °C tot +40 °C. PP-solvent tape maakt wel lawaai bij het afrollen.

PP-solvent tape is geschikt voor het sluiten van lichte en zware kartonnen dozen. Daarnaast is deze tape ook geschikt voor bundeling. Dankzij de brede temperatuurbestendigheid is deze tape uitermate geschikt voor diepvriesproducten.

Neem voor uitgebreide tape informatie eens een kijkje bij TapePrint, dit is onze dochteronderneming voor de levering van kwalitief hoogwaardig bedrukte tape / plakband producties. Kijk eens op www.tapeprint.eu.

Tape is leverbaar in de basis kleuren; wit, transparant en bruin en kan voorzien worden van 1 tot 3 PMS kleuren opdruk bij oplages tot 719 rollen, daarboven 1 tot 6 PMS kleuren bedrukking.

Al onze prijzen voor bedrukte tape zijn inclusief cliché kosten en met een GRATIS tapedispenser cadeau!

De levertijd is c.a. 12-14 werkdagen, bestellen kan per doos van 36 rollen.

Offerte aanvragen?

Nivedit is de één van de voordeligste aanbieders in de markt. Neem voor een scherpe aanbieding contact op met de sales afdeling.

Meer informatie?

Onze sales afdeling helpt u graag verder. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

PP Solvent tape:

  • Geschikt voor industrieel gebruik
  • Goede kleefkracht
  • Verwerkbaar bij -20 °C tot +40 °C
  • Lang houdbaar
  • Rolt redelijk licht af
  • Leverbaar vanaf 36 rollen
Neem de proef op de som en ontdek onze kwaliteit!