Specificaties

Om een kwalitatief hoogwaardig product aan u te kunnen leveren vragen wij u om rekening te houden met onderstaande aanleverspecificaties.

Zeefdruk CD/DVD

Bestanden t.b.v. zeefdruk CD/DVD dient u aan te leveren als drukklaar bestand. In PDF 1.3 (Acrobat 4) met PMSkleuren C en deze te noemen. Dit kan tot max. 6 kleuren incl. white. 300 dpi met 3 mm. afloop. Eventuele uitsparing voor de binnenring CD/DVD niet tonen! Templates zijn te downloaden op de template pagina.

Offsetdruk CD/DVD

Voor offsetdruk CD/DVD dient u het aan te leveren als drukklaar bestand in PDF 1.3 (Acrobat 4) CMYK. 300 dpi met 3 mm. afloop. Eventuele uitsparing voor de binnenring CD/DVD niet tonen! Templates zijn te downloaden op de template pagina.

UV-Digital CD/DVD

Voor UV-Digital CD/DVD dient u het aan te leveren als drukklaar bestand in PDF 1.3 (Acrobat 4) CMYK. 300 dpi met 3 mm. afloop. Eventuele uitsparing voor de binnenring CD/DVD niet tonen! Templates zijn te downloaden op de template pagina.

Digitaaldruk verpakkingen

Digitaal verpakkingsdrukwerk dient op 300 dpi te zijn en met snijtekens en 3mm afloop PDF 1.3 (Acrobat 4) CMYK . Templates zijn te downloaden op de template pagina.

Offsetdruk verpakkingen

Dit dient u het aan te leveren als drukklaar bestand in PDF 1.3 (Acrobat 4) CMYK. 300 dpi 3 mm. afloop en snijtekens. Templates zijn te downloaden op de template pagina.

Geen drukklare bestanden!

Indien u niet beschikt over drukklare bestanden dan kunnen wij deze voor u opmaken in onze eigen DTP studio. Informeer bij uw contactpersoon naar de mogelijkheden en de kosten.

Aanleveren drukklare bestanden

Het ontwerp kunt u tot 15 MB aanleveren per e-mail. Is het "zwaarder" dan kunt u het toesturen met behulp van bijv. www.wetransfer.com. Vermeld wel altijd duidelijk uw naam en orderreferentie in uw berichten aan ons.

Content voor duplicatie/persing

De content voor duplicatie/persing dient u "kant en klaar" aan te leveren op een schone en krasvrije CD-R of DVD-R. Bij spoed is het uploaden van een Nero Image (NRG) via bijv. www.wetransfer.com een mogelijkheid. Vermeld wel altijd duidelijk uw naam en orderreferentie in uw berichten aan ons. Voordat u kunt uploaden dient u ons altijd te vrijwaren van rechten van derden.

Indien van toepassing

Audioproducties: Nivedita heeft géén Fabrikanten overeenkomst met STEMRA omdat alle mastering/persing wordt gerealiseerd door partnerperserijen buiten Nederland en hierdoor werkt met de 'plaatselijke' instanties. Indien de content audio bevat dient u ons te vrijwaren van rechten van derden. Mocht later toch blijken dat wij om welke reden dan ook, belast worden voor rechten van derden dan zullen wij dat achteraf aan u in rekening brengen, verhoogd met tenminste 15% van het totale factuurbedrag aan administratiekosten.

Als u zelf bij STEMRA een "productie in eigen beheer" gaat aanvragen, neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij u kunnen opgeven welke de mastering/persing uitvoert zodat STEMRA deze een kopie van de vrijwaring kan toezenden. Houdt u er rekening mee dat delen van audiotracks binnen een DVD-video in sommige gevallen ook belast kunnen worden.

Vrijwaring van rechten van derden (PDF)

Offerte aanvragen?

U kunt zelf uw offerte samen stellen. Klik daarvoor hier!
U kunt ook contact opnemen met onze sales afdeling.

Meer informatie?

Onze sales afdeling helpt u graag verder. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wenst u ons gratis SamplePack te ontvangen kijk dan snel hiernaast!

Wij helpen u graag verder.

Wij doen niet moeilijk over sample's, mocht u daarom de diverse producten willen vergelijken. Vraag dan ons gratis SamplePack aan. We sturen het u graag toe.

Bestel het gratis Nivedita SamplePack hier.