Promoclip Original

Spring er uit en verfraai uw correspondentie met een elegante en krachtige Promoclip! De enige écht functionele papierclip. Houdt 2 tot 15 vel A4 stevig samen zonder het papier te beschadigen.

Bestel bij ons uw eigen Promoclips, dat kan al vanaf 500 stuks.


Promoclip

Promoclip Original | Appoint. De Promoclip kan op verschillende manieren worden voorzien van uw logo. Met een digitaal bedrukte krasvaste sticker bedraagt de instaphoeveelheid 500 clips.

Ook Promoclips met lasergravure zijn vanaf dit aantal verkrijgbaar. Promoclips met directe bedrukking (zeefdruk) zijn vanaf 2.500 stuks te bestellen.


Gebruik

Promoclip Original | Appoint. Een Promoclip brengt u met twee vingers in een eenvoudige draaibeweging aan. Na gebruik komt een Promoclip vanzelf weer terug in zijn oorspronkelijke vorm, waarmee hij keer op keer opnieuw kan worden gebruikt.

Ook de ontvanger van uw Promoclip zal deze graag nogmaals gebruiken.


Veilig

Iedere clip wordt tijdens het produktieproces ontvet en ontbraamd. Daarnaast is op de rugzijde van de clip een tweetal gepatenteerde buigingen aangebracht. Hiermee onderscheidt de Promoclip zich van alle andere clips: hij zal ondanks zijn klemkracht uw papier niet beschadigen.

Er is al een Promoclip Original vanaf 500 stuks! Ideaal voor een gepersonaliseerde versie van de Promoclip!

Offerte aanvragen?

Neem contact op met de sales afdeling.

Meer informatie?

Onze sales afdeling helpt u graag verder. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wenst u ons gratis SamplePack te ontvangen kijk dan snel hiernaast!

Specificaties Promoclip Original

  • Materiaal: roestvrij staal (RVS)
  • Klemkracht: 2 - 15 pagina's A4
  • Afmeting: 14 x 30 mm
  • Leverbaar vanaf 500 stuks
  • Digitaaldruk, lasergravure en zeefdruk
Neem de proef op de som en ontdek onze kwaliteit!

Wij doen niet moeilijk over sample's, mocht u daarom de promoclips producten willen vergelijken. Vraag dan ons gratis SamplePack aan. We sturen het u graag toe.

Bestel het gratis Promoclip SamplePack hier.